De nieuwe Golf is meegegroeid met jou. Jij blijft aan jezelf werken, legt de lat steeds een beetje hoger. En dat verwacht je ook van je auto. Daarom is de nieuwe Golf, meer Golf dan ooit. Met standaard 4 jaar garantie en premium features die autorijden voor jou net weer wat slimmer, makkelijker en fijner maken.

Meer Golf, betekent nog meer gemak. Dat begint al bij het instappen. Je Golf herkent jou direct en kiest alvast jouw persoonlijke profiel. Daarin staan al je favoriete instellingen voor de stoel, verlichting, temperatuur, radio, navigatie en assistentiesystemen. Het grote infotainmentscherm biedt handige functies en weergaves die je kent van je smartphone. Vertel je infotainmentsysteem wat je wil doen op WhatsApp, Gmail of Spotify en hij doet ‘t. Je kunt zelfs het scherm personaliseren met je eigen foto’s en favoriete features.

Verwacht nóg meer Je wilt een telefoon en televisie die met je meedenken. Dus ook van je auto verwacht je een slimme digitale ervaring. Stap in en ervaar zelf hoe intelligent de nieuwe Golf is. Achter het stuur vind je de Digital Cockpit, die in één oogopslag de belangrijkste informatie over je rit laat zien.

Kijk een stukje naar rechts, en je ziet het infotainmentsysteem Discover Pro. Bedien ‘m met het touchscreen of je stem. Extra informatie nodig? Je snelheid en navigatie worden op de voorruit geprojecteerd, zodat jij je blik gewoon op de weg kunt houden. Comfortabel, slim en veilig. Een betere bijrijder kun je je niet wensen, toch?

Comfortabel, slim en veilig. Een betere bijrijder kun je je niet wensen, toch.

Zomercheck.

Wanneer je de Volkswagen Zomercheck bij Van Mossel laat uitvoeren, weet je zeker dat je deze zomer lekker onbezorgd de weg op kunt met jouw Volkswagen. Wij controleren jouw Volkswagen op de meest essentiële punten, zodat je precies weet in welke conditie jouw auto is.

Alle voordelen op een rijtje: • Jouw Volkswagen wordt nagekeken door een vakkundige monteur • Alle belangrijke vloeistoffen vullen we direct voor je bij • Verklein de kans op pech onderweg • Gratis 5-delige schoonmaakset t.w.v. € 29,95 (op=op)” De Volkswagen Zomercheck kost slechts € 20! Je ontvang nu tijdelijk GRATIS een unieke 5-delige VW Car-Care schoonmaakset t.w.v. € 29,95 bij de Volkswagen Zomercheck. Wees er snel bij want OP=OP! Maak snel een afspraak voor de Volkswagen Zomercheck bij Van Mossel en ga lekker onbezorgd de weg op deze zomer met jouw Volkswagen!

Gewoon een Volkswagen, maar nu elektrisch.

Eindelijk een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Met het gebruiksgemak en comfort dat je van een Volkswagen gewend bent. Stap over. Stap in.

Volledig CO2-neutraal Elektrisch rijden is niet alleen innovatief, maar ook beter voor het milieu. Zo is de ID.3 volledig CO2-neutraal geproduceerd en er worden zoveel mogelijk onderdelen van de auto op milieuvriendelijke manier gerecycled.

Tot 550 kilometer rijbereik** Kijk naar de ID.3, deze is er in drie accuvarianten met een actieradius die niets te wensen overlaat. Er is keuze voor een accu die je 330, 420 of 550 kilometer ver brengt. Welke versie je ook kiest, je hebt vrijwel altijd aan één acculading genoeg voor al je dagelijkse ritten.

8 jaar garantie op de accu Laat reparaties en onderhoud altijd uitvoeren door onze gespecialiseerde Volkswagen monteurs en je ontvangt 8 jaar garantie (of tot 160.000km) op de hoogvoltaccu. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken over de kwaliteit van de accu.

Voorraad Volkswagen

Bekijk hier onze actuele voorraad nieuwe en jong gebruikte Volkswagen modellen van de Van Mossel vestigingen.

Warm en relaxed voor een ontspannen rit naar huis. Of juist energiek en kleurrijk voor een avondje uit.

Van Mossel zomeracties Volkswagen

Vanaf € 299 p/m

Lease de Volkswagen Polo

De Volkswagen Polo is ruim, sportief en ook standaard luxe uitgerust. De innovaties van deze klassieker maken elke rit aangenamer en veiliger. Uiteraard beschikbaar als Privé lease.

Vanaf € 40.460

T-Roc Cabrio. Ongetemde vrijheid.

Deze nieuwe Volkswagen combineert als geen ander het robuuste van een SUV met het comfort van een open dak. Een auto vol features, kracht en karakter.

Vanaf € 137

Zonwering in je auto

Van Mossel helpt je beschermen tegen de zon. Scherp zonlicht en warmte worden buiten gehouden met de zonwering. Vraag hier een offerte aan.

Bekijk hier al onze overige acties.